• Imprezy Hotel Korczowa *** zaprasza gości

gwarancja najniższej ceny
ZJEDŹsign Do góry

Imprezy - Hotel Korczowa ***

Chrzciny

 
PROPOZYCJA MENU

Imprezy - Hotel Korczowa *** 

 PROPOZYCJA I
ROSÓŁ Z MAKARONEM
ŁÓDECZKA DROBIOWA / SCHAB W SOSIE
GRUSZKA ZIEMNIACZANA
ZESTAW SURÓWEK
DESER – SZARLOTKA
 
ZIMNE ZAKĄSKI:
ZESTAW WĘDLIN I MIĘS PIECZONYCH
SAŁATKA BANKIETOWA Z KURCZAKIEM
SAŁATKA PIECZARKOWA WARSTWOWA
GALARETKA DROBIOWA / SCHAB W GALARECIE
RYBA PO GRECKU
 
*GODZ. (DO USTALENIA Z KELNERAMI) NA CIEPŁO:
 BARSZCZYK Z PASZTECIKAMI FASZEROWANYMI MIĘSEM I GRZYBAMI
 
KAWA, HERBATA, SOK, WODA, KOMPOT – BEZ OGRANICZEŃ
 
PROPOZYCJA II
PRZYSTAWKA - BABECZKI FASZEROWANE
KREM Z BROKUŁÓW Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
 ROLADA DROBIOWA / SCHAB FASZEROWANY W SOSIE
GRUSZKA ZIEMNIACZANA
 DESER: TORT WŁASNY
 
  
ZIMNE ZAKĄSKI:
WĘDLINY/MIĘSA PIECZONE
SAŁATKA JARZYNOWA
SAŁATKA GRECKA
GALARETKA DROBIOWA
RYBA PO GRECKU/ŚLEDŹ Z CEBULKĄ
PIECZARKI W CIEŚCIE FRANCUSKIM
*GODZ (DO USTALENIA Z KELNERAMI) NA CIEPŁO:
KOCIOŁEK PO LWOWSKU
 
KAWA, HERBATA SOK, WODA Z LISTKIEM MIĘTY I CYTRYNĄ, KOMPOT – BEZ OGRANICZEŃ
 
PROPOZYCJA III
PRZYSTAWKA - BABECZKI FASZEROWANE
KREM Z BROKUŁÓW Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
 ROLADA DROBIOWA / SCHAB FASZEROWANY W SOSIE
GRUSZKA ZIEMNIACZANA
 DESER: LODY NA CIEPŁO
 
ZIMNE ZAKĄSKI:
WĘDLINY/MIĘSA PIECZONE
SAŁATKA JARZYNOWA
SAŁATKA GRECKA
GALARETKA DROBIOWA
RYBA PO GRECKU/ŚLEDŹ Z CEBULKĄ
PIECZARKI W CIEŚCIE FRANCUSKIM
*GODZ. (DO USTALENIA Z KELNERAMI) NA CIEPŁO:
 KOCIOŁEK PO LWOWSKU
 
KAWA, HERBATA SOK, WODA Z LISTKIEM MIĘTY I CYTRYNĄ, KOMPOT – BEZ OGRANICZEŃ
 
W PREZENCIE:
*DEKORACJA
*POKÓJ DO DYSPOZYCJI DLA MŁODEJ MAMY
 
 
HOTEL ZAPEWNIA:
POJEMNIKI Z LODEM
POJEMNIKI NA LÓD
STOŻKI
ŚWIECE
ŚWIECZNIKI
 
W ZAKRESIE WŁASNYM (WEDLE ŻYCZENIA):
TORT
CIASTA
OWOCE
ALKOHOL
NAPOJE GAZOWANE
 

Bank Nowy SA

IBAN: PL 33 8642 1155 2015 1506 1146 0002

Komunia

Propozycja MENU 

Imprezy - Hotel Korczowa ***

OBIAD:

ROSÓŁ Z MAKARONEM

ROLADA DROBIOWA Z WARZYWAMI

ZIEMNIACZANA GRUSZKA

RUKOLA Z POMIDORKAMI CHERRY

ZESTAW SURÓWEK:

BURACZKI, KAPUSTA PEKIŃSKA, MARCHEW PO KOREAŃSKU

DESER:

CIEPŁE LODY NA OWOCOWYM POSTUMENCIE

ZIMNE ZAKĄSKI CZEKAJĄ NA STOŁACH:

WĘDLINY/MIĘSA PIECZONE (KARKÓWKA, SCHAB, KURCZAK) FASZEROWANE MORELĄ

SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM

SAŁATKA JARZYNOWA

SZPARAGI Z SZYNKĄ W GALARECIE/GALARETKA DROBIOWA

ROLADA Z ŁOSOSIEM I SZPINAKIEM / SEREK MASCARPONE W PUSZYSTYM CIEŚCIE

SCHAB W GALARECIE

PALUSZKI KRABOWE NA GRZANKACH

KAWA, HERBATA – BUFET SZWEDZKI

SOK, WODA, KOMPOT – BEZ OGRANICZEŃ

PIECZYWO JASNE, CIEMNE

GODZ. (ustalona) - KOCIOŁEK PO LWOWSKU

 

180 ZŁ./OSOBA DOROSŁA

90 ZŁ./DZIECKO DO LAT 12

DZIECI DO LAT 3 – gratis!

HOTEL ZAPEWNIA:

KOMPLEKSOWĄ DEKORACJĘ SALI

POKÓJ DO DYSPOZYCJI NA CZAS TRWANIA UROCZYSTOŚCI

MOŻLIWOŚĆ ZORGANIZOWANIA OPIEKUNEK DLA DZIECI (ORGANIZACJA GIER, KONKURSÓW ORAZ ZABAW)!

WE WŁASNYM ZAKRESIE:

TORT/ CIASTA

OWOCE

NAPOJE GAZOWANE

INNE PRODUKTY WEDLE POTRZEBY

Bank Nowy SA

IBAN: PL 33 8642 1155 2015 1506 1146 0002

Studniówka

Imprezy - Hotel Korczowa ***

Studniówka to wyjątkowe wydarzenie w życiu młodych ludzi, to chwile beztroskiej zabawy w odświętnej atmosferze tuż przed kolejnym ważnym etapem w życiu. Zadbajmy wspólnie by maturzyści zapamiętali ten dzień na długie lata. Zapraszamy Państwa do zorganizowania studniówki 2022 lub na kolejne lata!

Oferujemy Państwu :
•    Uroczyste powitanie gości aperitifem,
•    Wyborne menu,
•    Przepiękne sale balowe,
•    Niezawodne nagłośnienie,
•    Doświadczenie w organizacji imprez okolicznościowych,
•    Darmowe wejścia dla wychowawcy z osobą towarzyszącą oraz po dwóch rodziców z klasy,
•    Dla wszystkich uczestników imprezy wstęp do strefy SPA (w SPA Hotel Gloria***) następnego dnia gratis,
•    Kompleksową dekorację Sali,
•    Obsługę kelnerską na wysokim poziomie,
•    Pełne zaangażowanie oraz współpracę z Komitetem Studniówkowym przy organizacji Balu,
•    Czerwony dywan, sztalugi, winietki.

*Za dodatkowa opłatą istnieje możliwość rozszerzenia oferty o dodatkowe atrakcje takie jak:
Foto-budka, fontanna czekoladowa, dodatkowe dekoracje. Proponujemy również wzbogacenia menu dla grona nauczycielskiego i rodziców oraz zniżki na transport.  Menu oraz cena może ulec zmianie na życzenie klienta.

 PRZYKŁADOWE MENU


Danie główne:


Rolada drobiowa faszerowana warzywami w sosie koperkowym
Gruszka ziemniaczana
Zestaw trzech surówek:
Marchew, buraczki z chrzanem, kapusta biała

Deser:

Szarlotka z gałką lodów
*Wręczenie gościom lampki szampana

Zakąski:


•    Wędliny/  Mięsa pieczone faszerowane morelą
•    Sałatka warstwowa z białym serem
•    Sałatka grecka
•    Kanapeczki z musem łososiowym
•    Bruschetta z rukola i pomidorkami cherry
•    Fantazyjne babeczki
•    Śledź z cebulką i jabłkiem/ Ryba po grecku
•    Carpaccio z buraka, rukolą i kozim serem
•    Nugetsy z kurczaka w towarzystwie sosów
•    Rolady faszerowane (szpinakowa, z łososiem, marchewkowa)
•    Tortille, wrapy
•    Pizzerinki
•    Tosty z masełkami (czosnkowe, koperkowe, paprykowe)
•    Deska pasztetów
•    Koreczki rozmaitości

Danie ciepłe II:


Roladki ze schabu
Kopytka

Danie ciepłe III:


Rubinowy Barszczyk z pampuszkami/ pasztecikami


Ustalenia dodatkowe:

•    Fontanna czekoladowa+ owoce
•    Słodki stół z deserkami
•    SPA (karnet) -jednorazowe wejście
•    Pokrowce, wystrój Sali (kompozycje kwiatowe)
•    2 apartamenty gratis na czas trwania studniówki
•    Napis „STUDNIÓWKA” we własnym zakresie,
•    Sala Klubowa dla nauczycieli- cena za osobę- 150 ,-


Zapraszamy Serdecznie!


Dyrektor Hotelu: Agnieszka Kościelna
Tel.: 602-527-200, turystyka@hotelkorczowa.pl
www.hotelkorczowa.pl

Bank Spółdzielczy w Jarosławiu

IBAN: PL 45 9096 0004 2015 0084 9814 0001

Małanka 2023

Dane archiwalne

14.01.2023r. (sobota)

Zespół Kuczeryky z Sękowej

 Małanka-2023-Korczowa

 
Godz. 18:00 Powitanie gości

 
 
Aperitif na powitanie
 
Tartinki, tartaletki
 
 
 
Danie główne:

Polędwica wieprzowa faszerowana żurawiną w sosie miodowo- cynamonowym
 
Ziemniaki puree
 
Sałatka Coleslaw, marchewka. buraczki
 
 
 
Deser:

Szarlotka szefowej kuchni
 
 
Zimne zakąski:

Wędliny, mięsa pieczone
 
Sałatka z białym serem
 
Sałatka winne grono
 
Bruchetta
 
Tymbaliki wieprzowe
 
Galantyna z kurczakiem
 
Tortille  z łososiem i kurczakiem
 
Zestaw rolad faszerowanych: marchewkowa, brokułowa, szpinakowa
 
Świderki z ciasta francuskiego z szynką
 
Trio śledziowe: z jabłkiem i cebulką, po cygańsku, koreczki
 
Pieczarki faszerowane mięsem
 
Paluszki krabowe na grzankach
 
Kabanosy w cieście francuskim
 
Jajka w różnych odsłonach
 
 
I danie ciepłe:

Kwaśnica góralska na wędzonce
 
 
II danie ciepłe:

Szaszłyk z warzywami
 
Ziemniaki w mundurach
 
 
III danie ciepłe:

Barszczyk z pampuszkami
 
i pizzerinkami
 
 
W bemarach na ciepło:

Pierogi ukraińskie
 
Żeberka w sosie barbaque
 
Kapusta z grochem
 
Swojska kiełbasa z cebulą
 
 
 
Kosz piekarskich rozmaitości
 
Kawa, herbata, woda, soki- bez ograniczeń
 
Fontanna alkoholowa
 
 
 
Wódka Wyborowa 0,5 l
 

Wstęp na Małankę - 220 zł/ os.

NOCLEG ZE ŚNIADANIEM W POKOJU 2-OS. – 60 PLN/OS./DOBĘ, min. 2 os.
 

KONTAKT

Zapisy do 11.01.2023 r. w recepcji Hotelu Korczowa- rezerwacja@hotelkorczowa.pl
lub
telefonicznie: